Наставникът на Левски, Славиша Стоянович, не скри разочарованието си след поражението с 1:2 от Славия в двубоя за Купата на България. „Сините“ отново показаха непостоянството в играта си и допуснаха поредно отпадане от Купата, а сърбинът подчерта, че без постоянство няма как отборът да има реални претенции за високи класирания. 

„Разочарование за мен е голямо, тежка вечер. Знам, че и всички фенове са разочаровани. Имахме надежди, че може да направим нещо, но вече сме аут. Имахме доста проблеми с контузии и наказания, но това е футбола, не се справихме с това. Поздравления за Славия“, започна сръбският специалист.

„Направихме две грешки при головете. Това е положението. Имаме доста важен мач в неделя, така че трябва да се впрегнем в тази посока. Показвахме много различни представяния. Имаме нужда от постоянство, за да сме сериозен отбор“.

„С такава игра нямаме право да мислим за по-високо място в класирането. Трябва да проявим максимално внимание в неделя, но ни предстоят трудни дни. Има емоция в мен, нормално е. Ще говоря с господин Сираков за ситуацията, както и с отбора. Трябва да се възстановим по-бързо за идващите мачове. Имаме много проблеми, днес и Робърта игра контузен. Надявам се да имаме по-позитивни новини от лекарския щаб“.

„Не трябва да мислим за отпадането, защото в неделя ни предстои нов труден мач. Трябва да намерим себе си и да се концентрираме върху мача, за да избегнем нов негативен развой“, завърши угриженият Стоянович.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *