Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар призна, че преде време  е обмислял ранно пенсиониране от футбола. Точното време, в което бразилецът е обмислял това, не е ясно, но някои медии предполагат, че е било след преминаването му от Барселона за рекордните 222 милиона евро в ПСЖ.

Неймар признава в интервю за „Gaffer“, че някога е бил ръба от това да се откаже, тъй като някои хора откровено и открито не го харесвали.

28-годишният Неймар добавя, че сега вече е изхвърлил тези мисли от главата си. Това се е случило, когато един ден се прибрал вкъщи и си спомнил цялата тежка работа, която е свършил, за да достигане до това ниво – един от най-известните спортисти в света.

„Веднъж стигнах дотам да се чудя дали искам да продължа да играя футбол, тъй като хората не ме харесваха. Прибрах се един ден и след това започнах да си спомням всичко, което направих, за да стигна дотук. Любовта, която изпитвам към футбола, ме успокоява и това ме върна в реалността. Аз съм човек, който лесно се справя с натиска, затова съм №10 в бразилския национален отбор, в ПСЖ и просто съм Неймар. Много съм благодарен да представям отбори като ПСЖ и Бразилия. Знам, че трябва да давам 100%, когато играя, защото това очакват всички“, заяви Неймар пред „Gaffer“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *