Новото попълнение на Левски Борислав Цонев не скри радостта си от подписването с бившия си клуб. Цонев е едно от новите лица на „Георги Аспарухов” това лято, като се очаква брат му Радослав също да парафира със „сините”

„Доста съм щастлив, че отново съм на „Герена” и ще мога да играя за този велик отбор. Ще ми бъде доста приятно да играем заедно с брат ми. Не мога да кажа точно кога и дали ще се случи, но се надявам и моят брат да дойде тук и да играем отново заедно тук”, сподели в интервю за предаването “Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

“Говорих с треньора, той много добре значеше, че имам проблеми с предишния си отбор. Разбрахме се да тренирам с отбора тъй като бях загубил форма. Благодаря му, че поддържах форма и подписах. Знам неговите методи на работа. Той обаче също се развива, както и аз. Надявам се да се разбираме все по-бързо и това да ни донесе резултат”,продължи Боби Цонев.  

„Още от първия ден бях приятно изненадан в Левски. Всички тренират с настроение, което е много добре. Най-добре е футболистите около теб да са щастливи. Аз следя Левски от 11-12 години. Дойдоха доста чужденци, но за мен е  най добре да играят млади български момчета и да им се дава шанс. Защо да не върнем тима на славния път. Много момчетата имат много качества. Това, че в момента не получават достатъчно шанс и не играят, не значи че до две-три години няма да бъдат ядрото на отбора”, каза още Цонев.

„Бившия ми отбор имаше финансови проблеми. Не се плащаха заплати и доста от играчите разтрогнахме договорите и си потърсихме нови отбори. Изиграха около 40 мача за година и половина. Там е по-различно, защото отборите са десет и конкуренцията е по-голяма. Всеки мач е доста напечен и всеки отбор се бори за нещо. Може би затова е по-силно местното първенство”, допълни Боби Цонев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *