Капитанът на ЦСКА – Петър Занев, коментира предстоящия сблъсък с Левски и по всичко личи, че в „червения“ лагер са сериозно амбицирани за победа. 

„Нашият отбор играе доста по-добре и имаме по-силни футболисти в състава си. Трябва обаче да сме мотивирани, на предела на възможностите си, за да вземем своето. Няма значение дали играем срещу Левски или който и да е друг отбор – винаги трябва да се раздаваме на максимум и да даваме всичко от себе си“, заяви капитанът пред DIEMA SPORT. 

„Не мога да гадая защо Левски искаше да се отложи този мач, може би са се надявали отборът им да се вдигне и да могат да разчитат на повече футболисти. Те действително имаха доста проблеми. Това обаче нас не бива да ни интересува. Въпросът е да излезем и да ги смачкаме в петък“, нахъса се Занев.

2 thoughts on “Петър Занев: Трябва да смачкаме Левски”
  1. Занев,голяма дума не казвай. Ако искаш да знаеш нещо то попрочитай по нещо от време на време. Хората си намериха бас бая спонсор т.с. ПАРИ и сега няма нужда да „стачкуват“. А ние можем само да загубим ако лежим на победата над Рома, защото като гледам как играете срещу другите отбори нещо ме побиват тръпки. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *