Бруно Акрапович е бил в доста обтегнати отношения с Локомотив Пд в седмиците преди да напусне клуба. След като е научил за категоричното решение на Христо Крушарски да изгони Анте Аралица, треньорът поискал от шефа да освободи хора от ръководството на клуба. 

В черния списък на босненеца били отговарящият за връзките с феновете и маркетинга Росен Коруев,  административният директор Румен Руйчев и администраторът Тома Цилев. Крушарски обаче категорично отказал и обяснил на специалиста, че неговата работа е да подготвя отбора, а не да кадрува. 

Причина за гнева на Акрапович бил фактът, че чрез администратора Цилев спортният директор Георги Иванов е прибрал картотеката на Анте Аралица вечерта преди мача със Загорец за Купата. 

Целта е била да се попречи на треньора да пусне нападателя на терена въпреки изричното нареждане на боса и по този начин да задълбочи напрежението вътре в клуба./Мач Телеграф

One thought on “Тежки разкрития от „Лаута“”
  1. Росен, най-големото раково образование в Локото. Преди две години даваше по 100 лв на фенове да псуват Бруно. Слуга на Реда на, шпионин на plovdivderby. Румен, шпиони на Крушарски. Тома, шпионинът на Росен. Палазов, навежда се на Росен. Здравко Шибона, подлога на Румен. Благо масажиста , ухо на Крушарски. Сашо Тунчев , ЧерноТото ухо на Росен. Чавдар Цветков пияндур и ЧерноТото.Гонзо поставен от ББ .Пари? От ББ.
    Всичко е свързано в този отбор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *