Собственикът на ЦСКА – Гриша Ганчев, е изгледал на живо вчерашната тренировка на отбора на базата в Панчарево. Бизнесменът и синът му Данаил Ганчев, който от няколко месеца е силният човек на „Армията“ и ръководи оперативните дейности в клуба, посетиха тима броени часове след завръщането си от Белград.

Двамата бяха в столицата на Сърбия, за да подкрепят националния отбор по борба на приключилия световен шампионат. Дори и тогава обаче те неотлъчно се информираха за случващото се в „червения“ лагер. С тях на Панчарево е бил и изпълнителният директор Филип Филипов, който посещава всички занимания на тима през седмицата. 

Присъствието на Гриша Ганчев цели да послужи като допълнителна мотивация за възпитаниците на Саша Илич преди двубоя с Левски. В гостуванията си преди мачовете си от Лигата на конференциите през лятото те бяха надъхвани от Данаил Ганчев, който изнесе кратка реч на тренировката преди мачовете в Скопие с Македония ГП, в Дъблин със Сейнт Патрикс и в Базел с едноименния тим. / „Мач Телеграф“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *