Най-добрият защитник на Левски – Ноа Сонко Сундберг може и да играе срещу ЦСКА, въпреки че получи сериозна контузия в глезена в мача с Локомотив София в събота.

Гамбиецът, който има и шведски паспорт, бе отписан за двубоя с „червените“, но прочутият в цяла България чакръкчия – Паско Райчев дал надежди на Левски, че ще го вдигне на крака. Вчера Сундберг, заедно с лекаря на Левски и помощник-треньора Димитър Телкийски, посетиха кабинета му в Пловдив.“Става дума за навяхване. Стъпил е върху крака на вратаря и е изкълчил глезена си. За щастие няма скъсани връзки.

Глезенът му е подут, бяха му сложили шина. Аз обаче съм оптимист, че ще успея да му помогна и да го възстановя за мача с ЦСКА“, обясни пред „Мач Телеграф“ Паско Райчев. „Доколкото разбрах от Телкийски, Сонко е много важен играч за отбора и ще направя всичко възможно той да играе в неделя. В четвъртък ще се видим за още един преглед, знам какво трябва да се направи и съм им казал на левскарите. Аз съм оптимист и мисля, че ще играе в неделя, ако трябва и с превързан глезен“, добави Райчев. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *