Първи искри на напрежение са прехвърчали между ръководството на ЦСКА и новия треньор Саша Илич. Сръбският наставник се надявал на този етап от подготовката отборът да има повече нови попълнения, защото от една страна част от играчите той не одобрявал, а от друга  – контузиите не спират да събарят футболистите, пише „Блиц”.

Макар и да работи отскоро с Гриша Ганчев и Данаил Ганчев, Саша вече им  се противопоставил на едно от решенията. Двамата били категорични, че ще привлекат колумбиеца Асприля, с когото работеха заедно в Литекс преди години. Илич обаче държал да вземе друг футболист на същия пост – по-млад и по-перспективен. Тук, както се казва, е станало на неговото. Или е на път да стане, защото почти сигурно Асприля ще се размине с ЦСКА, а качествено крило също от Южна Америка ще го замени.

Не така обаче стоели нещата с другите трансфери. Илич се надявал на още един разиграващ халф, на още един опорен полузащитник. Такива все още липсват. Саша държал и на нападател в случая, че Кайседо бъде продаден, и се учудвал от своеволията на еквадореца. Илич имал вариант за атаката, но Ганчеви категорично отсекли да не мисли за този пост.

Отделно новото попълнение в лявата зона на отбраната Брадли де Нойер късно се присъединил към подготовката. Факт, който също ядосал легендата на Партизан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *