Левски гледа десетки футболисти за подсилване през летния трансферен прозорец. Със сигурност на „Герена“ ще привлекат поне шест нови попълнения, пише „Мач Телеграф“.

Причината за голямата селекция се крие в липсата на дълбочина на състава. При победата с 1:0 над Черно море в петък треньорът Станимир Стоилов разполагаше с общо пет резерви. Две от тях – Радослав Цонев и Иван Горанов, напускат след края на шампионата. Здравко Димитров и Димитър Костадинов пък бяха отписани заради дисциплинарни причини.

Повечето от набелязаните футболисти са чужденци. Интересното е, че към момента не се търсят играчи само за две позиции – халф и вратар. Дори и Николай Михайлов да напусне, което за момента изглежда малко вероятно, Станимир Стоилов ще заложи на 17-годишния Пламен Андреев и ще бъде даден шанс да други вратари от школата.

Относно халфовата линия за момента се чака окончателното решение на белгийския Ломел относно преговорите за продължаване на наема на Филип Кръстев. В Левски са оптимисти за положителен отговор. Освен това на „Герена“ вече подписаха с Ивелин Попов.

„Сините“ гледат най-вече офанзивни футболисти, тъй като имат нужда от алтернатива на Билал Бари. Освен централен нападател се търсят флангови играчи и защитници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *