Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър смята, че феновете на тима никога няма да простят на собствениците на клуба, ако не успеят да задържат голямата звезда на тима Мохамед Салах.

„Червените” и египетският национал водят преговори за нов договор в продължение на няколко месеца, но все още няма развръзка по темата.

В интервю пред списанието GQ преди няколко дни, Салах бе категоричен, че желае да остане в клуба и е поставил своите условия пред собствениците. Мнозина твърдят, че египетският национал е поставил високи финансови изисквания и именно това спъва сделката за момента.

„Салах иска да получава заплата като всички топ играчи във Висшата лига и по света, и защо да не получи? Той напълно го заслужава, говорим за един от най-добрите играчи в света. Тук не става въпрос да дадеш на играча точно каквото иска, но не мисля, че някой ще прости на Ливърпул и собствениците, ако Салах напусне клуба през лятото или в рамките на следващите 18 месеца. Салах е легенда на Ливърпул, един от най-добрите играчи, които клубът е имал и въпросът трябва да бъде решен възможно най-скоро”, сподели Джейми Карагър, който в момента работи като футболен анализатор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *