Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата си за Футболист на август. Той спечели вота с 9 гласа. Втори с шест глава остава Юрген Матей от ЦСКА, трети с четири гласа е Мартин Камбуров, а Дориан Бабунски има един. Националът бе категоричен, че когато Станимир Стоилов има да им казва нещо, ще го направи, а няма да се занимава с интриги. 

„Благодаря на хората, гласували за мен и на моите съотборници за подкрепата. Тренираме всеки ден, за да станем по-силни. Да се подобряваме. С паузата, която беше, мисля, че ще направим по-добри резултати“, започна Цонев.

„Доста беше емоционално да играем двамата с Ради за първия отбор на България. Щастливи сме, че отборът победи. Зарадвахме се“.

„Спокойствие ще ни даде победата. Напрежението беше огромно преди този мач. В мачовете с Лудогорец и ЦСКА не трябваше да губим трите точки. Дори трябваше да спечелим. Може би в мача с Локо София имаше напрежение.  Голът в първата минута ни стъписа. Надявам се с тази победа да започнат по-добрите игри“, продължи халфът.

„Винаги в Левски и в ЦСКА има спекулации. Може би странични фактори се опитват да вкарат напрежение. Г-н Стоилов не се занимава с интриги. Ако има нещо, ще ни го каже. Той мисли за футболните неща, а не се занимава със странични неща. Доста неща промени Стоилов. Най-важното дисциплина, организацията в играта. В клуба има променени неща. Резултатите не са задоволителни. Играта и дисциплината са предпоставка за скорошни победи. Ние изпълняваме неговите указания, надявам се скоро да се види ефектът“, завърши полузащитникът на „сините“. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *