Новият търговски директор на Левски Радослав Разпопов има над 15-годишен управленски опит в игралната и развлекателна индустрия. Неговата експертиза включва бизнес планиране, управление на персонал, реклама и маркетинг.

Основен приоритер в досегашната му дейност е привличане на нови клиенти, отваряне на търговски обекти, договаряне на съдружия, а основно задължение е създаването и изпълнението е план за подобряване на търговските резултати.  Последната заемана от него длъжност е Мениджър бизнес развитие в Си Ти Гейминг АД, където той прилага широката си търговска култура, креативни решения и високо ниво на инициативност.

 Разпопов говори пред журналистите за новото предизвикателство. „Радвам се за възможността да работя с всички тези хора в клуба. В Левски идвам от страна на „Палмс бет“ и ще се занимавам с търговската част. Преди съм се занимавал с разработването на игралната част на компанията. Предстои ни много работа, с която да привлечем нови партньори и работодатели на клуба.

Левски е един от най-разпознаваемите брандове в България. Първото е да създадем качествен екип. Все още нямаме подготвени завършени спонсорски договори. Таргетираме всеки, който иска да се популяризира посредством бранд като Левски, всичко останало е работа“, каза Разпопов по време на днешната пресконференция на клуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *