Собственикът на Левски – Наско Сираков, представи новия Управителен съвет на „сините“, в който влизат Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. Сираков коментира и други важни теми за клуба. 

„Ще бъда кратък. Да Ви кажа, с г-н Борисов, генералният ни спонсор, обсъждахме доста нашироко вижданията ни за управлението на Левски. Стигнахме до единодушно решение, че този УС ще трябва да е от хора, които 24 часа мислят и работят за клуба. Имам удоволствието да ви ги представя. До месец и половина съставът на Управителния съвет ще бъде допълнен от още хора“, заяви Сираков.

„Аз не знам Даниел какво не е работил. Може да се каже, че сегашното му завръщане ще обедини почти всичко, каквото е вършил преди. Основното е, че наистина си представяме Даниел Боримиров като лицето на клуба, не само у нас, а и в чужбина. Разчитаме много на сериозните връзки, които е изградил през годините, и авторитета, който има в чужбина. Вчера вече свърши сериозна работа за Левски. Плюс това, Дани е свързан с най-големите успехи на клуба през този век. Разчитаме, че човек като него ще намери начин да предаде част от желанието и хъса, с който защитаваше синята фланелка, на сегашните футболисти“, заяви Сираков по адрес на Даниел Боримиров. 

„При всички положения знаем какво ни трябва и ще искаме да подобрим материала в първия отбор. Ако някой очаква някакви грандиозни селекции от по 7-8-10 човека, тоя филм приключи. Това е една от причините да сме на това дередже. Максимумът е двама-трима, така че бъдещите попълнения на Левски ще бъдат избирани много внимателно. Финансовите параметри ще си ги обсъждаме с генералния спонсор, те са запознати със ситуацията. Ако ме питате, не сме го намерили още. Следващите три месеца ще работим по тези въпроси“, разясни Сираков относно селекцията. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *