Членът на Надзорния съвет на Левски – Петър Ганев, официално обяви, че Ивайло Ивков ще бъде новият изпълнителен директор на клуба. Шефът на „сините“ разкри и състава на Управителния съвет. Той е изцяло подменен. В него влизат трима души – Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. 

Ето какво написа Ганев: „Тази вечер Надзорният съвет (НС) на „ПФК Левски“ проведе заседание и финално събеседване с новия Управителен съвет на клуба. Фокусът на обсъждането беше бъдещето на „ПФК Левски“ и ролята на всеки един в трансформацията на клуба. В резултат на срещата бяха взети официално следните решения: Новият Управителен съвет (УС) на „ПФК Левски“ е изцяло нов и се състои от трима членове. Това са Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. На този етап Управителният съвет на клуба ще е от трима, като остава възможността за неговото попълване с нови членове – по устав УС се състои от 3 до 5 лица. Беше обсъден и профил на бъдещи нови членове; Новият Изпълнителен директор на „ПФК Левски“ е Иво Ивков. Той беше на момента избран от УС и одобрен от НС на клуба.

Административното управление на „ПФК Левски“ ще бъде изцяло в ръцете на Иво Ивков; Даниел Боримиров ще има разнообразни функции, в т.ч. посланик на клуба, връзка с привържениците и в подкрепа на спортно-техническия щаб; Радослав Разпопов идва от екипа на Palms Bet и ще отговаря за търговската част, в т.ч. работа по привличане на спонсори и рекламодатели. Радослав още от утре ще бъде на работа в клуба и отговорностите му са изцяло към бъдещето на „ПФК Левски“. С днешното решение приключва важен етап от промените в „ПФК Левски“.

След завръщането на Станимир Стоилов начело на любимия отбор, избирането на Иво Ивков за изп. директор е другата голяма новина от последните месеци. Вярвам, че с Мъри и Иво начело имаме две силни котви – в спортно-технически и административно-управленски план, които да обединят сините привърженици и да трансформират клуба 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *