Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев анализира подробно представянето срещу Лиепая на пресконференцията след мача.

Специалистът подчерта, че с много работа и нови футболисти, отборът би тръгнал нагоре.

 Пенев добави, че е обнадежден, но феновете не бива да имат прекалено високи очаквания от състава. 

„Треньори, футболисти и ръководство сме едно цяло. Имахме неприятен мач, не играхме добре. Както зад мен и зад отбора, имаме пълната подкрепа на Гриша Ганчев и Дани Ганчев. Няма напрежение, имало е инцидент, забравяме го по най-бързия начин. Да, не вкарахме гол, но имахме положения. Невинаги можеш да вкараш бързи голове срещу съперник, който е затворен.

Търпеливи сме, аз съм спокоен и съм оптимист. Поздравих момчетата и в неделя започва първенството. Изиграхме дисциплиниран мач. Продължаваме в тази посока.

Всички трябва да бъдем заедно, не трябва да има разкол. Не съм чул какво става навън. От ръководството имаме пълна подкрепа към всички. Мен ме интересува отборът да тренира добре, което го прави. Преди 20 дена спечелихме купата, елиминирахме на полуфинал основния конкурент. Резултатите ще дойдат. Направихме сериозен мач“.

„На мен правилото за гол на чужд терен ми харесва, играем атакуващ футбол и искаме да сме близко до съперниковата врата. Голът ще дойде. Търпение и продължаваме. Не трябва да сме нервирани, да се изключваме и подаваме на емоциите. Остават още 90 минути, готвим се за него, като преди това се готвим за първенството“.

„Убеден съм, защото тренираме по начин да печелим мачовете. Всички срещи са важни и всички играем за победа. Дали ще стане, друга тема. Това за официалните мачове, в контролите може да имаме друга идея. Това целим. Вярвам, че с работа и постоянство, което имаме и предявяваме, нещата ще се получат. Нека не забравяме Купата преди 20 дни с тежките битки. Не сме Ливърпул, ако някой си мисли, че сме Ливърпул – не. Чака ни много работа и това е основното. Много работа и нови хора“, заяви Любослав Пенев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *