Билал Бари ще е един от най-важните футболисти в състава на Левски през новия сезон. Нападателят дойде от Монтана през зимата и имаше противоречив първи полусезон с екипа на „сините“. По време на лятната подготовка той загатна за потенциала, с който разполага. Мароканецът се разписа на два пъти, а освен това бе сред най-добрите във всички контроли. 

Бари говори пред ТОПСПОРТ преди началото на сезона в efbet Лига. Нападателят сподели мислел ли е за напускане, как се е чувствал като единствен чужденец до преди броени дни. Той потвърди за интерес към него от други клубове и каза мнението си за треньора Живко Миланов. Билал обеща и незабравима събота вечер на феновете в мача срещу Славия.

Готов ли си за новия сезон? 

– Да, мисля, че съм готов. Чака ни интересен сезон. Подготвихме се добре и чакаме първата среща в събота.

Левски нямаше летен лагер, а се готви в домашни условия. Не беше ли странно това за теб? 

– Трябваше да се адаптираме. Знаем каква е ситуацията. Но мисля, че се подготвихме добре. Всичко беше като лятна подготовката, въпреки че я проведохме на нашия стадион. 

Изигра много силни контролни мачове. Беше ползван основно като крило от Живко Миланов. Как се чувстваш на тази позиция? 

– Мога да играя по крилата. Бях ползван като такъв в един от предишните си клубове. Нямам предпочитана позиция. Ще бъда там, където треньорът каже. И ще давам най-доброто за отбора. Чувствам се добре както на върха на атаката, така и отдясно на фланга. За мен няма проблем, по-важното е да съм на терена. 

До преди дни беше единствен чужденец на „Герена“. Беше ли ти странна тази ситуация? 

– Донякъде да. Имах известни трудности да се адаптирам. Сега обаче е по-добре. От клуба и съотборниците ми много ми помогнаха. Вече се чувствам по-спокоен. Създадохме отличен колектив, което също ми бе от голяма полза. 

Минавало ли ти е през ума да си тръгнеш, предвид ситуацията в клуба? 

– Към момента единственото, за което мисля е да играя и да вкарвам голове. Искам да давам най-доброто от себе си за Левски и да радвам привържениците. Смятам, че се подготвих добре и се надявам да направя силен сезон. Както аз, така и отборът. Останалото се надявам да се нареди. 

Появиха се информации, че към теб има интерес от чуждестранни клубове. Може ли да потвърдиш това? 

– Да, вярно е. Имах запитвания от конкретни клубове. Но не съм мислил върху тях. Оставих всичко в ръцете на моя агент. В момента съм в Левски (София) и това е най-важното за мен. Радвам се, че съм привлякъл вниманието на определени отбори с играта си, но дотам. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *