Тази вечер Арда ще направи своя дебют в европейските клубни турнири. Възпитаниците на Николай Киров приемат в Кърджали израелския Апоел Беер Шева.

Задачата на Арда изглежда много трудна, след като добре се познават качествата на израелските тимове, а Апоел Беер Шева не прави изключение. Тимът се подсили солидно през лятото и целта е да достигне до груповата фаза на турнира.

Треньорът на Арда Николай Киров има опит в евротурнирите и по-специално с отстраняването на израелски отбор, след като през 2017 година воденият от него Ботев Пловдив елиминира Бейтар.

Готвим се за сериозен двубой срещу сериозен отбор, с традиции в европейските клубни турнири. За нас е удоволствие да участваме в Лигата на конференциите и се надявам утре да покажем нужното самочувствие, дисциплина и концентрация. През последната седмица отработихме всякакви варианти. Апоел е доста сериозен състав, с над 40 двубоя в Европа през последните години. Имат много опитни състезатели, с които явно ще преследват сериозни цели през тази година. Надявам се да съумеем да ги изненадаме от тактическа гледна точка“, заяви Киров преди двубоя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *