Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев призна след победата над Хебър, че се нуждае от време, за да подобри комуникацията в отбора. Според него предсезонната подготовка е протекла много добре, но предсои още много работа.

„Към момента има 3-4 нови футболисти. Има играчи на проби, които бяха при нас. Все още не сме решили за тях. Мачът в четвъртък ще покаже. Няма да бъде лесно. Очаква ни доста работа. Напуснаха ни 6 основни състезатели и е нужно време, за да подобрим комуникацията в отбора“, започна той.

„Наблюдавахме съперника. Надявам се да намерим още записи от контролните срещи, които са играли. Малко е трудно, защото не можем да намерим видео. Не мисля, че ще променят нещо кой знае какво от предишния сезон. Радващо е, че не допускаме гол. Има какво да се работи“, продължи специалистът.

„Направихме доста добра подготовка – тежки тренировки. Имаше умора у момчетата, някои пропуснаха старта на подготовката. Има малко поизостанали, но се надявам да си върнат формата. Относно Словачко – всеки отбор има слаби места. Ще направим всичко възможно да използваме тези неща“, завърши изказването си треньорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *