Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е категоричен, че все още е едноличен собственик на клуба, въпреки че някои тълкуват погрешно присъствието на литовеца Лаурентис Розгис, за което „Мач Телеграф“ пръв съобщи, около отбора.

Новият директор е представител на хората, с които Крушарски води преговори да му помагат в издръжката на отбора, но официално движение на акциите няма. Както още преди две седмици бизнесменът призна, новите му партньори ще помагат при селекцията и ще осигурят средства за привличането на по-класни попълнения.

„Да не бързаме с нови собственици, за да не стане като с Левски, които обявиха, че ги имат, но ги нямат. На този етап съм единственият, който издържа клуба. Винаги съм казвал, че съм готов да приема помощ, ако се появят хора с желание. Няма друг собственик и ние не се предаваме, за да може Локомотив да изглежда добре и през новото първенство“, категоричен бе Крушарски.

Той коментира и трансферите в Локомотив, като заяви, че в клуба има постъпили оферти за футболисти, а също така непрекъснато се предлагат и нови играчи. Самият той е гледал доста футболисти на видео, докато бе изолиран от РЗИ като контактен на руския си бизнеспартньор, който даде позитивен тест за COVID.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *