Старши-треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира поражението на тима с 1:3 от унгарския Ференцварош в контрола проведена на австрийска земя.

„Ференцварош се възполдваха максимално от ситуациите си, не е приятно да губиш, имахме добри моменти, но губехме концентрация в определени моменти. Трябва да защитаваме зоните в центъра на терена, още по-добре, имахме епизоди в двубоя, когато достигахме наказателното поле, може би ни липсваше острота в наказателното поле. Залагаме малко повече на физическата подготовка, може би затова краката на играчите са малко натежали“, коментира Дамбраускас.

„Нуждаем се от няколко тренировки за сработване на двойката централни защитници. В Лудогорец нещата винаги опират до атаката, не до защитата, имаме някои млади футболисти, които трябва да въвличаме в играта, трябва да се учим от грешките си, трябва да бъдем гъвкави, да сме по-добри в атаката“, добави той.

„Имаме още няколко седмици до първия официален мач, малко са натежали краката на футболистите. Свежестта трябва да ни бъде налична за мача с Шахтьор. Ние сме Лудогорец, трябва да се готвим мач за мач, както и да мислим за зоните, които трябва да подобрим“, каза в заключение треньорът на Лудогорец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *