Наставникът на Черно море похвали играчите си за себераздаването при загубата с 1:2 като на гост на Левски в поредни кръг на efbet Лига. Той обаче остана разочарован от съдийството. 

„Доволен съм от играчите. През първата част бяхме по-добрия отбор и заслужено поведохме. Не застанахме добре при корнера и ни изравниха. През втората част беше двуостър мач. Трябваше да сме по-прецизни във финалната третина. Опасявахме се от съдията, той не беше на нивото на мача. Двама човека в засада при гола на Левски. Това помогна за обрата, мачът беше равностоен иначе“, започна специалистът.

„Не трябваше да допускаме изравнителен, но се случват това. С помощта на съдията Левски показа как 12 минути не се играе футбол. След победния гол не се играеше футбол и това трябваше да правим ние в предишния мач срещу Царско село. От нито един футболист не съм недоволен обаче. Програмата не е измислена добре. Имаме три гостувания в рамките на седмица и ще пътуваме 3000 километра, което не е нормално“.

„Нищо не се променя за момента. Имаме съответно 4 и 5 точки аванс. Трябва да се приберем към 5-6 часа сега и след два дена да пътуваме отново. Кадрово ще имаме също определени затруднения, но трябва да продължим напред“, завърши Илиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *