Левски не се е отказал от идеята да си върне халфа Мартин Райнов. Футболистът е без отбор, след като реши да разтрогне със „сините“ преди началото на сезона. Мотивите му бяха, че искал да продължи кариерата си в чужбина. Самият Райнов обаче призна, че е изпуснал една възможност, а нови явно не са се отворили за него. Затова от „Герена“ се надяват, че той ще размисли  и ще се завърне в отбора, след като там се отвори сериозна дупка.

Вчера стана ясно, че контузията на Радослав Цонев е сериозна и той ще трябва да се оперира. Той е с разкъсана предна връзка на коляното. Това стана ясно, след като мина на ядрено-магнитен резонанс.. Така Левски ще трябва да чака 5-6 месеца преди да може да го ползва отново, ако операцията и възстановяването му минат без проблем.


Ради се контузи в 5-ата минута на двубоя с Ботев (Пд). Той дойде на „Герена“ от Лече, който го пусна срещу сериозна сума от следващ трансфер. В момента Левски разполага с доста халфове, но ситуацията може да се промени, ако Стайн Спиерингс бъде продаден. В такъв случай Борислав Цонев ще бъде заобиколен от младоците Илия Юруков и Андиран Краев, както и от Симеон Славчев. Ивайло Найденов също е халф, но в момента е използван като десен бек.

„Мач Телеграф“

3 thoughts on “Левски с вариант да си върне Мартин Райнов”
  1. ЗАЩО ? АКО БЕ ДОБЪР ЩЕШЕ ДА СИ НАМЕРИ ОТБОР И ДА ИГРАЕ , ПА ДОРИ И ВЪВ ВТОРА ЛИГА. НИКОГА ПОВЕЧЕ В ЛЕВСКИ !

  2. BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

    Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange to reduce the handling fee. Don’t miss the most important opportunity in life

    https://hi.switchy.io/5dyf

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *