Съмнения за симулации от страна на нападателя Адалберто Паняранда промениха програмата на ЦСКА. Според „Мач Телеграф“ седмичният цикъл на тренировките не се знае предварително, а планът за случващото се по време на заниманията се определя ден за ден.

Доскоро всеки футболист на „червените“ получаваше по „Вайбър“ подробна седмична програма, от която ставаше ясно какви ще бъдат тренировките от понеделник до неделя. Това даваше възможност на всеки футболист да разбере предварително какви ще са натоварванията и сложността на заниманията.

На „Армията“ вярват, че именно това е в основата на странните травми, които Адалберто Пеняранда получавал напоследък. Дори е направено запитване до Уотфорд, който държи правата на венецуелеца, дали нападателят няма хронична травма и е получен отрицателен отговор.

На спортно-техническото ръководство и на останалите футболисти направило впечатление, че Пеняранда се хващал за крака всеки път, когато предстои тежка тренировка. Нападателят, който тъкмо навлезе в добра форма, трайно изпадна от титулярния състав заради шикалкавенето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *