Лидерът на Сектор „Г“ Иван Велчев коментира смяната на треньора. Кюстендилеца обяви, че не знае подробности за уволнението на Бруно Акрапович, но приветства с „добре дошъл“ новия наставник Любослав Пенев.

„Нямам идея от какво е продиктувана смяната на Бруно Акрапович, информацията която имам е тази която има всеки от вас. Мога да кажа добре дошъл на Любослав Пенев! Човек, който много харесвам и подкрепям“, написа Кюстендилеца в профила си в социалната мрежа „Facebook“.

След това Велчев в коментарите добави следното: 

„Не им допада на ръководството Бруно, в съблекалнята имаше почти бунт срещу него ,заради дисциплината.Към днешна дата Бруно нямаше никого зад гърба си в ЦСКА ,освен феновете които го харесват.Това не е нито първият, нито последният треньор на ЦСКА ,който става жертва на самите футболисти на ЦСКА.Според мен смяната беше решена още преди 2 месеца и просто се чакаше удобния момент.

За мен Любо е избран като вариант, за да не ,,пискаме“ ние феновете на ЦСКА.Нека не забравяме ,че самия Любо Пенев стана жертва на играчите на отбора ни.Тогава едно каре португалци бяха решили, че Любо не им допада, да се надяваме, че от тогава, до сега нещата са се променили в ЦСКА и всичко ще бъде на ниво“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *