Министърът на отбраната на Република България Красимир Каракачанов направи любопитно изказване чрез новата страница на министерството във Фейсбук.. Преди няколко дни той се срещна с граждани в Пазарджик, където проведе разговори на различна тематика. Един от тях беше с „червени“ привърженици и намери място на официалната страница във Facebook на Министерството на отбраната. Каракачанов беше попитан какво е мнението му за евентуално връщане на „червените“ към МНО, на което министърът отговори, че „това е тема, която може да бъде обсъждана“.

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев вече обяви, че ще напусне клуба и че клубните акции се намират на стадион „Българска армия“ и могат да бъдат придобити от всеки желаещ. Ето какво пише на страницата на МНО:

„Много от привържениците на ФК ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса за връщането на клуба към Министерството на отбраната. Известно е, че ЦСКА не само е създаден като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, но и най-славните страници в неговата история са пряко свързани с тази национална институция.

Какво е Вашето мнение за евентуално връщане на ФК ЦСКА към Министерството на отбраната?“ Този въпрос бе зададен към министъра на отбраната Красимир Каракачанов от горещи привърженици на ЦСКА на среща с граждани в град Пазарджик днес. Това е тема, която може да бъде обсъждана, заяви в отговор министър Каракачанов. Той подчерта, че въпросът би могъл да намери своето достойно разрешение в интерес на институцията Министерство на отбраната и на футболния клуб ЦСКА.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *