Найджъл Робърта е лекувал контузия през седмицата и не е взел участие в нито едно занимание преди мача със Славия, призна треньорът на тима – Славиша Стоянович. „Сините“ спечелиха с 1:0, като именно нидерландецът вкара гола на успеха.

„Робърта не бе тренирал преди двубоя. Игра за Купата с контузия, а след това получи почивка. След срещата в „Овча купел“ нямаше нито една тренировка, дойде директно за мача. Каква връзка имаме с него? По-добре питайте него. Аз съм щастлив, че той е тук и има голям дял от направеното. Той е добро момче, надявам се, че ще продължава по този път. Мога само да му кажа „Благодаря“, защото и със Славия игра с болки, но се постара да е на ниво“, заяви Стоянович.

„Факт е, че Найджъл вече има 7 гола през пролетта и сме зависими от него. Ако той не вкарваше, нямаше да сме спечелили и тези точки. Обръщаме внимание на това и работим, за да може да има още играчи, които да започнат да вкарват. Хората от халфовата линия и крилата почти нямат голове. Ако нямаш 4-5 играчи, които да вкарват, е трудно. Това ни е генералният проблем. Дано още някой започне да бележи“, допълни специалистът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *